0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Drulović presrećan: Debi i odmah pobeda! Drugo poluvreme model

Objavljeno: 05.03.14 u 23:42

Vršilac dužnosti selektora Srbije Ljubinko Drulović debitovao je pobedom nad Republikom Irskom (2:1) i istakao da je drugo poluvreme iz meča u Dablinu model za igru naše ekipe.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Izuzetno sam zadovoljan i srećan. Moja prva utakmica na klupi A tim i odmah pobeda. Po teškom terenu pobedili smo odličnu reprezentaciju. Dominirali smo, pre svega u drugom poluvremenu u svim segemtnima. Čestitao bih igračima, na fantastičan način uradili smo sve što smo se dogovorili“, istakao je Drulović i dodao:

“Istina, malo smo lošije ušli smo u utakmicu i prvi gol smo primili invidualnom greškom kapitena. Taj gol nas je poremetio, ali vratili smo se brzo i stvorili nekoliko prilika za gol. Cilj utakmice jeste bio i dobra igra i rezultat. Sa pozitivnim rezultatima stiže i samopouzdanje, a to je jako bitno. Drugo poluvreme je model kako treba da igra selekcija Srbije“, poručio je Drulović.

hotsport.rs/fss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter