0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Ne odričemo se nijedne titule, Kup nismo ni branili (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.14 u 23:05

Trener Partizana Duško Vujošević dobio je za svoj 55. rođendan od svojih igrača pobedu nad Radničkim, a nakon susreta izjavio je da neće odustati ni od jedne titule, osim Kupa Radivoja Koraća koji nisu ni branili.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Radnički je nezgodan protivnik, ima svoj kvalitet, što je pokazao protiv Zvezde u polufinalu Kupa Radivoja Koraća, kao i protiv Budućnosti u Podgorici. Njima ovo nije bio težak meč nije težak, a za nas je bio kvalifikacioni za fajnal-for. Oni su odluči da suze igru i puste šut, pošto su dobra šuterska ekipa. Teško je bilo bez Bogdanovića i sa nedovoljno spremnim Pavlovićem, ali je on pored serije na početku drugog poluvremena, i igrom u odbrani pokazao da će biti pravo pojačanje“, rekao je Vujošević i dodao:

“Nećemo se lako odreći nijedne titule, osim Kupa koji nismo ni branili. Tada smo morali onako da postupimo zbog povreda, da odmorimo igrače za ono što sledi“, istakao je Vujošević za Arenu sport nakon meča.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter