0
Ostali sportovi

Efikasno veče u NHL ligi (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.14 u 09:59

Nešto uspešniji na utakmicama NHL lige odigranim prethodne večeri bili su gosti koji su zabeležili pet pobeda, dok su domaći timovi trijumfovali na tri meča. Zanimljivo je da je svaka od 16 ekipa koje su igrale sinoć postigla najmanje dva pogotka.

bruinsi-slavlje-lucic

Filadelfija Flajersi su tek nakon produžetka na svom ledu savladali Vašington Kapitolse.

San Hoze je boljom igrom u psolednjoj trećini uspeo da savlada Nju Džersi u njegovoj dvorani sa 4:2.

Florida Pantersi su treću deonicu meča sa Njujork Ajlandersima dobili sa čak 4:0 što im je pomoglo da odnesu bodove iz „velike jabuke“ pošto su trijumfovali sa 5:3.

Nakon nerešenog rezultata posle prve trećine (2:2) Otava Senatorsi su u naredne dve postizali po jedan pogodak, dok Kanuksi nije uspeo da savlada golmana gostiju pa je poražen pred svojim navijačima sa 2:4 i to u meču odigranom na otvorenom na stadionu u Vankuveru.

Jedan od šest pogodaka Boston Bruinsa koji su trijumfovali sa 6:3 protiv Njujork Rendžersa postigao je Milan Lučić kojem je to bio ukupno 19. pogodak u sezoni.

Istim rezultatom kao i Boston trijumfovali su Kolorado Avelanši u Denveru protiv Tampa Bej Lajtingsa.

Feniks je posle zaostatka od 2:0 nakon druge trećine na kraju ipak uspeo da savlada Sent Luis sa 4:2 prekinuvši tako niz od tri uzastopna poraza.

Trenutno najbolji tim lige Anahajm Daksi su pred svojim navijačima savladali Karolina Hjurikense sa 5:3 nanevši tako gostima peti uzastopni poraz.

 

Sve rezultate NNL utakmica odigranih prethodne večeri možete da pronađete na našoj livescore strnici.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter