0
Evropske lige

Juve slavio na ‘San siru’, Lacio u Firenci (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.14 u 22:43

Fudbaleri Juventusa pobedili su u gostima ekipu Milana rezultatom 2:0 (1:0), dok je Lacio kao gost bio bolji od Fiorentine 0:1 (0:1) u 26. kolu Serije A.

Tevez

Veliki derbi na “San siru“ pripao je gostima iz Torina koji su do pobede došli golovima Ljorentea u 44. minutu na asistenciju Lihštajnera, dok je konačan rezultat postavio Tevez prelepim pogotkom sa 25 metara u 68. minutu na proigravanje Pirla.

Milan je imao duplo više šuteva, ali samo tri više u okvir gola Juventusa koji je fantastično čuvao Đanluiđi Bufon sa osam odbrana.

„Rosoneri“ su mnogo opasniji bili u prvih 45 minuta, posebno se istakao Kaka koji je tri puta bio u gol šansi, jednom u direktnom duelu sa jedan na jedan Bufonom, ali je bio neprecizan.

Juventus je ovim trijumfom suvereno ostao lider na tabeli sa 69 bodova, 11 više od prvog pratioca Rome, koja ima i meč manje. Milan je ostao tačno na sredini tabele sa 35 bodova.

Lacio je kao gost iznenadio Fiorentinu i pobedio minimalnim rezultatom, a jedini strelac na meču bio je Cana u petom minutu. Fiorentina je propustila priliku da se uključi u trku za mesta koja vode u LŠ pošto je sada i dalje četvrta sa 45 bodova, dok je Lacio osmi sa 38.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter