0
Evropske lige

Razigrani Suarez i Liverpul razbili Sautempton (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.14 u 21:29

Fudbaleri Liverpula bez većih problema su kao gosti savladali Sautempton sa 3:0 (1:0) u okviru 28. kola engleske Premijer lige.

Liverpul

Nakon popriličnog mirnog početka susreta, gde oba tima nisu stvorila nijednu priliku, Liverpul u 15. minutu stiže do prednosti. Luis Suarez je sjajno iskoristio grešku odbrane domaćih i pogodio za 1:0. Urugvajac je imao priliku da duplira prednost svog tima, ali je bio neprecizan. S druge strane, probali su Lambert i Lalana ali promene rezultata nije bilo pa je prvo poluvreme završeno vođstvom Liverpula 1:0.

U drugom poluvremenu, tačnije u 57. minutu, Suarez je još jednom umakao obrani Sautemptona i fantastično proigrao Rahima Sterlinga koji preciznim udarcem pogađa za 2:0. Nisu se igrači Liverpula zadovoljili ovim vođstvom, već su nastavili sa napadima na gol nemoćnog domaćina. I to im se isplatilo u 94. minutu, kada je Džerard realizovao penal koji je iznudio Suarez.


Ovom pobedom Liverpul je stigao do 2. pozicije sa 59 bodova, 4 manje od vodećeg Čelsija. Sautempton je devetoplasirani sa 39 bodova,  a čitavu tabelu kao i raspored i rezultate engleske Premijer lige možete pogledati na našoj Livescore stranici.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter