0
Košarka

Fenomenalni Dragić, Kari i Irving obeležili NBA veče (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.14 u 08:48

Dva „tripl-dabla“ i neverovatna košgeterska partija reprezentativca Slovenije Gorana Dragića obeležili su utakmice NBA lige odigrane prethodne večeri.

dragic-feniks-njuorleans

Košarkaš Feniksa je u pobedi svog tima protiv Nju Orleansa od 116:104 ubacio rkord karijere od 40 poena, a pored toga imao je pet asistencija i tri skoka. Uz njhea još četiri igrača su imala dvocifren učinak od kojih je najbolji bio Markif Moris sa 18 poena. Kod gostiju odličnu partiju pružio je Antonio Dejvis sa 32 poena i devet skokova.

Stef Kari obožava da igra u Medison Skver Gardenu pa je i prethodne noći sa 27 poena i po 11 asistencija i uhvaćenih lopti predvodio Golden Stejt do pobede od 126:103 protiv domaćih Njujork Niksakod kojih je najefikasniji bio Karmelo Entoni sa 23 poena. Nemanja Nedović ni na ovom meču nije ulazio u igru.

Do „tripl-dabla“ došao je i Kajri Irving koji je sa 21 poenom bio najbolji u ekipi Klivlenda u trijumfu od 99:79 protiv Jute, a pored toga imao je još i 10 skokova i 12 asistencija. U ekipi iz Solt Lejk Sitija sa 18 poena bolji od ostalih bio je Gordon Hauard.

Lošu seriju od tri vezana poraza Oklahoma je prekinula trijumfom nad Memfisom od 113:107 pre svega zbog odlične partije Kevina Durenta koji je postigao 37 poena, a vrlo dobar je bio i Rasel Vestbruk sa 21 poenom. Kod gostiju Majk Miler je postigao 19, a Mark Gasol 17 poena.

Čikago je zabeležio pobedu od 100:91 na teškom gostovanju u Dalasu, San Antonio je zabeležio očekivanu pobedu pred svojim navijačima protiv Šarlota (92:82), dok su Lejkersi u revolveraškom obračunu bili bolji od Sakramento Kingsa – 126:116.

Sve rezultata utakmica NBA lige odigranih prethodne večeri možete da pogledate na našoj livescore stranici.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter