0
Evropske lige

Borusija sigurna, Leverkuzen razočarao (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.14 u 17:31

Danas od 15 časova i 30 minuta odigrano je pet mečeva 23. kola nemačke Bundeslige u fudbalu a domaći timovi su upisali dve pobede uz dva remija i poraz.

Borusija

Dortmund je na domaćem terenu tek u drugom delu igre „slomio“ Nirnberg i slavio sa 3:0. Golove su postigli Humels u 51. zatim Levandovski u 64. i Mkitarjan u 83. minutu susreta. Dva minuta kasnije, Mkitarjana je zamenio Miloš Jojić.

Braunšvajg je na domaćem terenu odigrao 1:1 sa Borusijom Menhengladbah. Gosti su poveli u 24. minutu golom Rafaela a konačnih 1:1 postavio je golman Ter Štegen autogolom u 52. minutu meča.

Bremen je sa minimalnih 1:0 savladao ekipu Hamburga na domaćem terenu. Strelac jedinog pogotka na meču bio je Junuzović u 19. minutu susreta.

Leverkuzen je neprijatno iznenadio domaće navijače porazom od Majnca rezultatom 1:0. Jedini strelac na meču bio je Čupo-Moting u 37. minutu.

Augzburg i Hanover su podelili bodove odigravši 1:1. Gosti su vodili golom Diufa od 21. minuta a bod domaćem timu doneo je Klavan u 55. minutu.

Sve rezultate, tabelu i raspored kola u Bundesligi možete pogledati na Livescore stranici našeg portala.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter