0
Evropske lige

Bajern naneo novu katastrofu Šalkeu, het-trik Robena (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.14 u 21:16

Nakon što su u Ligi šampiona poraženi od Real Madrida sa 6:1, ekipa Šalkea je preživela katastrofu i u duelu sa Bajernom u Minhenu, pa su Bavarci slavili sa 5:1 (4:0) u 23. kolu Bundeslige.

Šalke Bajern Minhen

Pobednik ovog meča se znao već nakon 15-ak minuta. Alaba je u trećem minutu otvorio seriju golova sjajnim udarcem za vođstvo od 1:0. Nastavio je Bajern s napadima na gol Farmana, a do drugog gola su stigli u 15. minutu, kada je za 2:0 pogodio Arjen Roben.

Mreža Šalkea se ponovo zatresla u 24. minutu,  kada je sjajan centaršut Alabe u gol pretvorio Mandžukić, za ubedljivih 3:0. Samo četiri minuta kasnije Roben sjajnim pogotkom povećava na 4:0, a Šalke je u finišu prvog poluvremena imao dobru priliku, ali je Nojer odlično odbranio, pa se na odmor otišlo vođstvom domaćeg tima od 4:0.

Nastavak je ponovo doneo jaku dobru igru. Farman je s nekoliko sjajnih intervencija spašavao Šalke, da bi autogolom Rafinje u 64. minutu, gosti smanjili zaostatak na 4:1. Tim iz Gelzerkirhena je ostao sa igračem manje zbog isključenja Papadopulosa u 76. minutu.

Dosuđen je i penal za Bajern, a precizan je bio Roben za konačnih 5:1 i het-trik na ovom susretu.


Bajern je i dalje ubedljivo prvi sa 62 osvojena boda, dok je Šalke četvrtoplasirani sa 41 bodom, a kompletan raspored i rezultate Bundeslige možete pogledati na našoj Livescore stranici.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter