0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Pečnik: Lep je pogled na tabelu

Objavljeno: 26.02.14 u 17:23

Fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik rekao je danas da je lep pogled na tabelu Superlige na kojoj se crveno-beli nalaze na prvom mestu i poručio da veruje da će se tu zadržati do kraja šampionata, prenela je agencija Tanjug.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Mislim da smo svi očekivali da ćemo biti prvi. Nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu i gledamo samo sebe. Naši navijači su gladni titule i očekuju od nas da budemo na mestu na kojem smo. Svi smo svesni ciljeva i na nama je da nastavimo u ovom ritmu u narednih 14 utakmica. Nadamo se najboljem i gledamo samo sebe. Videćemo šta će biti u maju, ali lep je pogled na tabelu“, rekao je Pečnik posle svečanosti u hotelu Kraun Plaza, gde su večitim rivalima uručene donacije u okviru akcije „Lav, Igra, Strast“.

On se osvrnuo i na predstojeće prvenstveno gostovanje u Jagodini.

„Biće teška utakmica na njihovom terenu, ali nadamo se osvajanju sva tri boda. Očekujem tvrdu utakmicu i mislim da uz veliku podršku navijača možemo do pobede. Znače mi golovi i nadam se da ću nastaviti niz, ali najbitnije je da ekipa pobeđuje“, zaključio je slovenački fudbaler.

Utakmica između Jagodine i Crvene zvezde igra se u subotu od 14.30 sati.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter