0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lav nagradio Milijaša i Ilića: Moderan autobus i crno-beli stadion stižu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.14 u 14:48

U okviru dobro poznate akcije „Lav Igra i strast“ navijači su pokazali privrženost svojim voljenim klubovima i u saradnji sa kompanijom „Karlsberg Srbija“, uspeli da doniraju dovoljne iznose novca da pomognu „večitim rivalima“. Crvena zvezda će dobiti moderan autobus za ekipu, dok će na stadionu Partizana osvanuti crno-bele stolice.

_Z4J0266
FOTO: STARSPORT

Što se tiče stadiona Partizana u pitanju je dugotrajniji posao, pa je montiranje već počelo a čitav stadion će biti crno-beo u narednih mesec dana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zvezdin novi autobus biće proizvod fabrike „Man“, a navijači će svojom kreativnošću moći da doprinesu akciji brendiranja autobusa, očekuje se da u narednom periodu bude objavljen i način na koji će navijači moći da se uključe u akciju.

law-060
FOTO: STARSPORT

U pomenutoj akciji koja traje od 1. oktobra 2012. godine prikupljeno je preko 600 000 kodova sa limenki. Kapiteni, Milijaš i Ilić, dobili su simbolično ključ od autobusa i maketu crno-belog stadiona, a svečanost je održana u hotelu „Kraun plaza“.

Pogledajte i video izveštaj sa ove svečanosti:

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter