0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ilić: I Zvezda će da kiksne

Objavljeno: 26.02.14 u 17:54

Kapiten Partizana Saša Ilić rekao je danas da crno-beli nemaju poseban pritisak zbog toga što su trenutno na drugom mestu na tabeli Superlige i dodao da se nada skorijem kiksu Crvene zvezde, prenosi Tanjug.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Jesenji šampion Partizan minulog vikenda remizirao je u Novom Pazaru (0:0), dok je Crvena zvezda posle pobede nad Javorom (2:1) preuzlela lidersku poziciju sa bodom više u odnosu na crne-bele.

„Nije se često dešavalo da ne budemo na prvom mestu poslednjih godina. Ipak, ne mislim da imamo posebno veliki pritisak u ovom momentu. Verujem da će biti još kikseva Crvene zvezde i Partizana, nadam se naših manje. Nadam se da bi Crvena zvezda mogla da kiksne u narednim mečevima“, rekao je Ilić posle svečanosti u hotelu Kraun Plaza, gde su večitim rivalima uručene donacije u okviru akcije „Lav, Igra, Strast“

On je istakao da je klub dobro odradio prelazni rok dovođenjem iskusnih igrača kao što su Danko Lazović i Nikola Drinčić, ali dodao da ekipi mnogo fali najbolji igrač jesenjeg dela sezone Miloš Jojić, koji je prešao u Borusiju iz Dortmunda.

„Nisam zadovoljan bodom iz Novog Pazara i nagoveštavao sam da neće biti lako. Nismo iskoristili neke šanse, ali okrećemo se narednom meču sa niškim Radničkim. Oni su dobra i čvrsta ekipa, jako disciplinovana i nadamo se pobedi pred našim navijačima“, zaključio je Ilić.

Partizan u subotu od 17 sati dočekuje Radnički iz Niša.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter