0
Evrokupovi

Draksler: Da sam dao gol sve bi verovatno bilo drugačije

Objavljeno: 26.02.14 u 23:43

Napadač Šalke, Julijan Draksler, bio je razočaran nakon katastrofe koju je njegov tim doživeo u duelu sa Real Madridom u okviru osmine finala Lige šampiona.

Draksler

„Razlika u klasi je večeras bila i više nego očigledna. Želim pre svega da se zahvalim navijačima na sjajnoj podršci uprkos našoj lošoj igri i poražavajućem rezultatu. Napravili smo mnogo grešaka, a Real ih je sve fantastično iskoristio i kaznio. Pokusali smo da se prilagodimo i igramo dalje uprkos ranom zaostatku, ali jednostavno nismo smeli tako lako da gubimo loptu na sredini terena. Ja sam imao sjajnu šansu nakon vodećeg gola Reala i da sam tada postigao gol za izjednačenje sve bi verovatno bilo drugačije. Ipak, nakon ovakvog poraza nema više priče o prolazu dalje“, jasan je Dreksler.

Podsetimo, napadač Šalkea je imao sjajnu šansu kada je sa tri metra od gola šutirao, ali je Iker Kasiljas sjajnom intervencijom sačuvao svoju mrežu netaknutom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter