in , ,

Dženkins demantovao da je imao sukob sa navijačima

FOTO: STARSPORT

Košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins u izjavi za Telegraf demantovao je pisanje Blica da je u nedelju uveče u jednom beogradskom restoranu napadnut od strane dvojice ozloglašenih navijača Ivana Bogdanova i Velibora Dunjića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Oni su ušli u restoran, prepoznali su me i pitali me šta ću da popijem i pojedem. Uzeo sam vodu, ali nisam naručio hranu. Pričali smo 20 minuta i sav razgovor je bio oko Zvezde i sporta. Da se nešto loše desilo ja bih sigurno reagovao, pozvao policiju ili nešto slično. ne bih dozvolio da mi se nešto loše desi“ – objasnio je popularni Đenka.

Tamnoputi Amerikanac je podsetio da je odrastao u problematičnom delu Njujorka rekavši da bi umeo da se brani da je bilo ikakvog problema, dodavši i da je je znao s kim ima posla.

„Čuo sam ranije loše priče o njima, ali sudeći po onome kako su se ponašali prema meni, ne mogu da kažem da te priče imaju povoda. Inače, odrastao sam u Njujorku, u jako problematičnom kraju i imao sam dosta nezgodnih situacija, tako da bih sigurno znao da se ponašam da se nešto loše desilo“ – jasan je Dženkins.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Boateng: Pijem, pušim…

Burzanović u Kazahstanu