0
Košarka

Senzacionalizam ili istina – Bogdanov i Dunjić napali Dženkinsa?

Objavljeno: 25.02.14 u 08:48

Beogradski dnevni list Blic u današnjem štampanom izdanju objavio je vest da su košarkaša Crvene zvezde Čarlsa Dženkins u noći između nedelje i ponedeljka fizički napali javnosti vrlo dobro poznati navijači ovog kluba Ivan Bogdanov i Velibor Dunjić.

dzenkins-bogdanov-dunjic

Međutim, neposredno nakon što se na internet sajtu ovog lista pojavila naslovna strana današnjeg izdanja Amerikanac je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju na kojoj se vidi da je nasmejan i nema nagoveštaja da je bilo ikakvog sukoba među njima. Pored fotografije Dženkins je imao i komentar na sve.

„Imao sam sjajan razgovor sa nekim sjajnim navijačima sinoć. Momci, nadam se da ću vas opet videti, hvala.“

Blic svoju priču potkrepljuje izjavama neimenovanog svedoka odnosno devojke koja se istovremeno našla u restoranu u kojem se desio incident. Navedena devojka je potvrdila da su ona i njena drugarica takođe bile zadržane u restoranu oko pola sata i da su nakon što su puštene da izađu o svemu obavestile policiju.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter