in ,

Za crno-bele i na kraj sveta (VIDEO)

Prvotimci Partizana NIS Nikola Milutinov, Boris Dalo, kao i trener Duško Vujošević, predsednik Predrag Danilović i poslovni direktor Mlađan Šilobad dočekali su na stadionu Partizana Dragana Šibalića, koji je u nedelju 23. februara iz Kraljeva krenuo na put dug 7000 km.

1517

Šibalić je odlučio da biciklom pređe rutu od Kraljeva do Moskve, Krasnodara i Istanbula, kako bi bodrio svoj klub na evroligaškim utakmicama.

“Pošto mi je biciklizam hobi, a inače sam vatreni navijač Partizana, rešio sam da odvozim Crno-belu turneju od 7000km biciklom. Želim ovim putem da pružim moralnu podršku igračima zbog brojnih povreda koje su ih snašle, kao i zbog teške finansijske situacije u kojoj se klub trenutno nalazi”, rekao je Šibalić koji ističe da je uvek uz tim iz Humske na svim evroligaškim mečevima u Beogradu, a redovno prati i fudbalski klub na svim gostovanjima po Srbiji.

Ovo će biti ujedno i najduža i najzahtevnija avantuara Kraljevčanina. Ranije je vozio rutu dugu 1500 km, preko Crne Gore, Hercegovine, Albanije i samog juga Srbije, a pratio je i FK Partizan 2012. godine i na gostovanju u Milanu, kada je prešao više od 1200 km.

Predstavnici kluba iz Humske su mu poželeli srećan put, poklonili mu dres sa brojem 7, partizanov šal i kapu, a na svakoj od ove tri destinacije čekaće ga crno-beli tim i ulaznica za meč.

Partizan NIS u Moskvi igra 13. marta sa ekipom CSKA, 28. marta u Krasnodaru meč sa Lokomotivom Kuban i 4. aprila u Istanbulu utakmicu sa Galatasarajem.

hotsport.rs/kkpartizan.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Đoković ispao u prvom kolu dublova

Barsa plaća porez