0
U pripremi

FA Kup: Hal i Čarlton u četvrtfinalu (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.14 u 22:56

Fudbaleri Hala i Čarltona plasirale su se u četvrtfinale engleskog FA Kupa pošto su večeras savladali Brajton i Šefild Venzdej.

FA kup

Hal je na svom terenu, u ponovljenom meču, dočekao Brajton i na kraju ga savladao rezultatom 2:1 (2:0). Domaći su poveli golom Dejvisa u 14. minutu, da bi do poluvremena prednost na 2:0 povećao Robert Koren u 36. minutu susreta.

Nakon što je Hal u nastavku susreta propustio nekoliko izglednih prilika, gosti su stigli do počasnog pogotka. Strelac je bio Uloa u 69. minutu, pa je utakmica ušla u neizvesnu završnicu. Ipak, do kraja susreta nije bilo promene rezultata, pa je ostalo 2:1 za Hal.



Čarlton je svoj plasman među osam najboljih osigurao preko Šefild Venzdeja koji su savladali na gostovanju sa 2:1 (1:0). Hariot je u 22. minutu doveo goste u vođstvo, da bi Šefild u 57. minutu izjednačio rezultat na 1:1. Ipak. Čurč je osam minuta kasnije pogodio za prolaz Čarltona u četvrtfinale FA Kupa.

Hal će u četvrtfinalu na svom terenu dočekati Sanderlend, dok će Čarlton gostovati Šefild Junajtedu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter