0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Bane Ivanović: Ako ne pobedimo Dance, Albance i Jermene, onda ni ne treba da idemo na EURO

Objavljeno: 24.02.14 u 09:48

Srbija je juče, žrebom u Nici, saznala imena svojih protivnika u kvalifikacijama za EURO 2016. godine, a čitavog dana stižu i reakcije na pomenuti žreb.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kapiten reprezentacije Srbije i standardni prvotimac Čelsija, Bane Ivanović, istakao je u izjavi za Novosti da Srbija ima sasvim realne šanse za plasman na EURO.

„Objektivno gledano, Portugal je blagi favorit u odnosu na Dance i Nas dok smo mi jači od Jermenije i Albanije. Moguće je da će se Portugalci odlepiti na vrhu, ali mi onda moramo da obezbedimo drugu poziciju. Mi želimo da se plasiramo na prvenstvo Evrope i ova grupa će nam dati realnu sliku gde smo sada po kvalitetu“, rekao je Bane.

„Uostalom, ako ne možemo da pobedimo Dance, Jermene i Albance onda ni ne treba da se plasiramo na EURO“, zaključio je Ivanović koji je očigledno zacrtao da svoju reprezentaciju odvede na EURO 2016. godine.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter