0
Košarka

Lav ‘tripl-dablom’ vodio Vulvse do pobede, Nene ‘zakucao’ Nju Orleans (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.14 u 08:43

Prethodne večeri odigrano je osam mečeva u NBA ligi, a nešto bolji učinak imali su domaći timovi koji su zabeležili pet pobeda.

kevin-lav-juta-minesota

Partiju večeri pružio je Kevin Lav koji je došao do svog prvog „tripl-dabla“ u karijeri pomogavši svojoj MInesoti da savlada Jutu u Solt Lejk Sitiju sa 37 poena, 12 skokova i 10 asistencija. Pored njega i preostala četiri člana prve petorke Vulvsa imala su dvocifren učinak. Na drugoj strani najbolji je bio turski reprezentativac Enes Kanter sa 25 poena i sedam skokova.

Najbolji tim Istoka Indijana savladala je najgoru ekipu iz ove konferencije Milvoki Bakse sa 110:00 uz briljantne partije Pola Džordža koji je ubacio 32 poena i iskusnog Davida Vesta koji je dodao 30, a ništa lošiji nije bio ni Lens Stivenson koji je uz 24 poena imao devet skokova i osam asistencija.U domaćem timu Brendon Najt je ubacio 30 poena, a srpski internacionalac Miroslav Raduljica odlukom trenera nije ulazio u igru.

Isto se proveo i Nemanja Nedović s tim što je on sa klupe za rezerve gledao pobedu svojih Voriorsa protiv Bruklin Netsa. Džermejn O’Nil je bio najefikasniji sa 23 poena u pobedničkom timu, a Deron Vilijams u poraženom sa 20.

Agonija Seltiksa nastavljena je u Sakramentu gde je Boston doživeo četvrti uzastopni poraz uprkos odličnoj partiji Džefa Grina koji je ubacio 29 poena. Najzaslužniji za trijumf Kingsa bio je Rudi Gej sa 22 poena, a pored njega još čak šest igrača tima iz Kalifornije bilo je dvocifreno.

Karmelo Entoni je ubacio čak 35 poena u Atlanti, ali to nije bilo dovoljno Niksima da savladaju Hokse koji su tako prekinuli niz od čak osam uzastopnih poraza. Džef Tig je sa 28 poena bio najbolji u domaćem timu, a pored njega vrlo dobar je bio i DeMar Kerol sa 24 poena.

Šarlot je zabeležio četvrtu uzastopnu pobedu pošto je pred svojim navijačima savladao Memfis, dok je Dalas odneo pobedu iz Detroita. Detroit je zakucavanjem u poslednjoj sekiundi Nenea, koji je ubacio 30 poena, uspeo da savlada Nju Orleans.

Rezultati:
Šarlot – Memfis 92:89
Vašington – Nju Orleans 94:93
Atlanta – Njujork 107:98
Detroit – Dalas 102:113
Milvoki – Indijana 100:110
Juta – Minesota 104:121
Sakramento – Boston 105:98
Golden Stejt – Bruklin 93:86

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter