0
Fudbal

Drulović: Teška grupa (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.14 u 14:41

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović kratko je za sajt UEFA prokomentarisao žreb za kvalifikacije za Euro 2016. koji je „orlovima“ za protivnike dodelio selekcije Portugalije, Danske, Albanije i Jermenije.

ljubinko-drulovic

„Proveo sam skoro celudeceniju u Portugaliji kao igrač, a sada ih imam za protivnika u grupi koja je inače veoma teška“ – bile su prve Drulovićeve reči posle žreba.

Ni selektor Portugalije Paolo Bento nije bio previše oduševljen činjenicom da će njegova selekcija za protivnika imati Srbiju.

„Imamo još dve reprezentacije koje će sa nama boriti za prvo mesto u grupi, a to su Danska i Srbija. Igrali smo sa njima ranije u kvalifikacijama. Sa Srbijom smo bili u istooj grupi u kvalifikacijama za EP 2008. i oba puta smo remizirali. Sa Dancima smo igrali kasnije 2010. i 2012. i bilo je teško. Niko nam ne garantuje pobedu, to su jaki protivnici“ – rekao je Bento.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter