1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Političari sprovode aparthejd prema Partizanu (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.14 u 16:01

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević optužio je danas političare da sprovode aperhejd prema crno-belima, kao i da je pod znakom pitanja put u Madrid na meč sa Realom u 8. kolu Evrolige, prenela je agencija Tanjug.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Ljudi koji vode politiku sprovode aparthejd prema Partizanu. Tu pre svega mislim na stadion koji žele da uzmu fudbalskom klubu, na stanje u vaterpolo klubu koji je dao mnogo igrača za reprezentaciju koja je osvojila mnogo medalja na raznim takmičenjima. Hoće da Partizan pretvore u ikebanu. Ono malo para što dobijemo od sponzora gledamo da ih dobiju igrači. Ja sam od prošle godine primio tri plate, a pare od fonda prebacujemlo iz šupljeg u prazno, zato što moramo da plaćamo porez uz kamate“, zaključio je Vujošević i dodao da ga brine da li će crno-beli naći novac za put Madrid na meč Evrolige sa Realom.

On je povodom predstojeće utakmice sa Crvenom zvezdom istakao da ga raduje što dva srpska kluba imalju velike šanse da budu među prve četiri ekipe koje idu na Fajnal for Jadranske lige, kao i priliku za plasman u Evroligu naredne sezone.

„Moram sa zadovoljstvom da konstatujem da Partizan i Crvena zvezda imaju velike šanse da se plasiraju na Fajnal for Jadranske lige, ili finale kroz koje bi obezbedili takmicenje u Evroligi sledeće sezone. Posle problema sa povredama konsolidovali smo igru što se videlo u meču sa Galatasarejem. U odnosu na tu utakmicu bićemo jači za Tarensa Kinzija i Aleksandra Pavlovića, drago mi je da se uzdižemo u igračkom smislu i nadam se dobrom meču“, rekao je Vujošević na konferenciji za medije u Pioniru.

On se dodao da dodatan motiv nije potreban u meču sa Crvenom zvezdom u okviru 21. kola Jadranske lige.

„Crvena zveda je jak protivnik, mnogo su uložili u tim i to pokazuju ove sezone. Igraju čvrsto, na granici faula, sa dosta kontranapada i protivnik su koji zaslužuju svaki respekt. Ova utakmica je više od jednog duela“, reči su Vujoševića.

Košarkaš Partizana Tarens Kinzi oporavio se od povrede i nastupiće u meču protiv crveno-belih.

„Svi znamo šta nas očekuje. Tim koji bude igrao čvršće, pobediće. Igrao sam i veće utakmice, tako da treme kod mene neće biti“, rekao je Kinzi.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u nedelju od 20 sati u dvorani Pionir.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter