0
Košarka

Udarna trojka Majamija razbila Oklahomu (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.14 u 08:38

Samo tri utakmice su odigrane prethodne večeri u okviru NBA šampionata, a najzanimljivije trebalo je da bude u Oklahomi gde je domaći tim dočekao aktuelnog šampiona – ekipu Majamija.

dzejms-bos-okc-majami

Međutim, Hit je već u prvoj deonici stekao dvocifrenu prednost koji je umešno sačuvao pa čak i povećao do kraja meča. Udarna trojka Majamija odigrala je sjajan meč pošto je LeBron Džejms postigao 33 poena, dok su Kris Boš i Dvejn Vejd dodali po 24 s tim što je drugospomenuti imao i 10 asistencija. U domaćem timu kao po običaju najefikasniji je bio Kevin Durent, ali je zaustavljen na „samo“ 28 poena, dok je Rasel Vestbruk na svom povratničkom meču posle 27 preskočenih utakmica postigao 16 poena.

Denver je prilično lako izašao na kraj sa slabašnim Milvokijem i to u gostima. Čak pet igrača Nagitsa su imali dvocifren učinak, a najbolji je bio Kenet Farid sa 26 poena i šest skokova. Sa druge strane je šest košarkaša Baksa postiglo više od 10 poena, ali je nabolji bio Batler sa svega 17. Miroslav Raduljica je za dva minuta na terenu zabeležio dva poena i jedan skok.

U ouklendu je igran produžetak pošto je posle 48 minuta rezultat na meču između Golden Stejta i Hjustona bio 89:89. U dodatnih pet minuta bolji su bili Voriorsi koje su do pobede vodili Dejvid Li sa 28 i Stef Kari sa 25 poena, a srpski internacionalci Nemanja Nedović i Ognjen Kuzmić nisu ulazili u igru. Fantastične partija Džejmsa Hardena koji je ubacio 39 poena i Dvajta Hauarda koji je uz 11 poena imao čak 21 skok nisu bile dovoljne Rokitsima da upišu novi trijumf.

Rezultati:
Milvoki – Denver 90:101
Oklahoma – Majami 81:103
Golden Stejt – Hjuston 102:99 posle produžetka

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter