0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović: Maksimalno uz dozu opreza (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.14 u 13:18

Trener Fudbalskog kluba Crvena zvezda Slaviša Stojanović i kapiten Nenad Milijaš rekli su u petak da su spremni za nastavak sezone, da veruju da će osvojiti titulu i tako obradovati i navijače i sebe.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Dugo smo se spremali za nastavak prvenstva i znamo iz iskustva da treba da igramo maksimalno i sa velikom dozom opreza. Znamo šta nas očekuje i cilj nam je titula“ – rekao je Stojanović novinarima na stadionu Zvezde, prenosi agencija Beta.

Fudbaleri Zvezde u subotu od 18 sati igraju protiv Javora, utakmicu 16. kola Super lige Srbije. Zvezda je druga na tabeli sa 32 boda i ima bod zaostatka za vodećim Partizanom, dok je Javor na 14. mestu sa 15 bodova.

Karte za utakmicu koštaju 100 dinara za severnu tribinu, 200 za istočnu i 300 za zapadnu.

Navijači Crvene zvezde ispisali su grafite u gradovima širom Srbije da očekuju titulu.

„Mi smo apsolutno svesni toga. Srećemo se svuda sa tim. Od Islanda do Slovenije, svuda postoji ta želja. Mnogo smo radili na tome da usrećimo tu masu navijača ali i sebe“ – rekao je Stojanović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter