0
Fudbal

Runi ipak ostaje na Old Trafordu

Objavljeno: 21.02.14 u 16:17

Uprkos informacijama koje su se tokom jutra pojavili u većini britanskih medija prema kojem je Mančester Junajted prekinuo pregovore sa Vejnom Runijem u vezi sa produžetkom ugovora Bi-Bi-Si je obajvio da je dogovor postignut i da će reprezentativac Engleske uskoro staviti paraf.

runi-mojes

Kao što je ranije najavljeno Runi će potpisati novi ugovor i to u trajanju od pet i po godina prema kojem će do juna 2019. godine imati nedeljnu platu od 300.000 funti što je za čak 50.000 više od onoga koliko je do sada imao.

„Kada budemo imali informaciju podelićemo je istog momenta sa vama. Svi znaju koliko je Vejn važan igrač za nas. On je odličan fudbaler i ukoliko uspemo da potpišemo novi ugovor sa njim t će biti sjajno“ – ostao jezakopčan do grla menadžer Junajteda Dejvid Mojes.

Od kada je došao u Mančester iz Evertona 2004. godine Runi je za Junajted odigrao 430 utakmica postigavši pri tome 208 pogodaka.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter