0
Ostali sportovi

Nevena Ignjatović: Želela sam dobar rezultat zato sam se zaletela

Objavljeno: 21.02.14 u 17:40

Srpska olimpijka Nevena Ignjatović nije uspela da završi trku slaloma u Sočiju. Ona se našla u grupi od 23 skijašice koje su zbog greške odustale pre kraja prve vožnju, od ukupno 85 koliko je startovalo.

nevena-ignjatovic-soci

„Razočarana sam. Bili su teški uslovi i teška staza, moralo je da se uđe od starta bez ikakvih grešaka. Početak je bio strm i teška postavka, a ja sam se malo više bacila na gornju skiju, izgubila ravnotežu i skliznula. Nije mi krivo što sam se zaletela jer sam ja ovde došla da napravim neki rezultat, a ne samo da se spustim. Definitivno sam očekivala da napravim bolji rezultat u slalomu, ali sam zadovoljna rezultatom u veleslalomu tako da sada idemo ka Pjongčangu“ – rekla je posle trke Nevena Ignjatović posle trke.

Podsećamo da je Ignjatovićeva veleslalomsku trku završila na 28. mestu, ako i da su joj tek 23 godine pa bi od nje najbolje rezultate trebalo očekivati na narednim Olimpijskim igrama.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter