0
Evropske lige

Kurzava u 95. minutu pogodio za slavlje Monaka (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.14 u 23:03

U prvom meču 26. kola francuskog šampionata, Monako je na svom terenu savladao Rems rezultatom 3:2 (1:0).

Monako slavlje

Monako je odlično otvorio utakmicu i stigao do prednosti već u 8. minutu. Strelac je bio Germain nakon asistencije Žoao Mutinja. Iako je do kraja prvog poluvremena bilo dobrih prilika na obe strane, rezultat je ostao nepromenjen.

Drugi deo utakmice su bolje započeli gosti, pa je Rems u 53. minutu golom Onianga izjednačio rezultat na 1:1. Ipak, deset minuta kasnije Monako je ponovo poveo golom Tulalana, nakon asistencije Džeremija. Na 2:2 je izjednačio Oniang svojim drugim golom na utakmici u 71. minutu.

Od 83. minuta Rems je ostao sa igračem manje na terenu zbog isključenja Mandija, a brojčanu prednost Monako je uspeo da iskoristi u 5. minutu sudijske nadoknade vremena. Strelac pobedonosnog gola bio je Lavin Kurzava.


Ovom pobedom Monako je stigao do 56 bodova, samo 2 manje od prvoplasiranog PSŽ-a koji svoj meč u ovom kolu igra u nedelju protiv Tuluza. S druge strane, Rems je 7. sa 39 osvojenih bodova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter