0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bajković: Mnogi žele da nam pomrse račune

Objavljeno: 21.02.14 u 11:23

Boban Bajković je punih 10 godina u Crvenoj zvezdi i jedan je od retkih u timu koji je osvajao trofeje sa crveno-belima. Uoči početka prolećnog dela sezone iskusni golman veruje da će Zvezda posle šest godina posta postati prvak Srbije.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Nije lako kada vratim film unazad. Znam vrlo dobro kako je Partizan u prethodnih šest sezona dolazio do titule. Verujem da je ova polusezona pravi trenutak da se u maju radujemo tituli, ali od sutra moramo da budemo svesni da sami sebi krojimo sudbinu igrom na terenu. Mnogi žele da nam pomrse račune, a ako mi budemo pravi onda neće uspeti“ – rekao je Bajković za Sport.

U subotu na Marakanu stiže Javor koji je veliki dužnik crveno-belih pošto ih je na otvaranju sezone ponizio u Ivanjici.

„Letos smo otišli u Ivanjicu da se vratimo sa tri boda, a onda nas je Javor poklopio posle sjajne igre sada našeg napadača Onjila. Na sreću pored nekih jesenjih kikseva smatram da smo očvrsli kao ekipa, koja je sposobna da u svakom meču stigne do pobede. Mogu da obećam da ćemo juriti tri boda u svakoj utakmici bez kalkulacija pošto se crta podvlači na kraju i kada tako odradimo posao onda ne postoji žal za propuštenim“ – jasan je popularni Bajko.

Crvena zvezda je prvi deo sezone završila sa samo jednim bodom zaostatka za večitim rivalom koji će u subotu gostovati Novom Pazaru.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter