0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Borili smo se, ali kratka klupa i suđenje…

Objavljeno: 20.02.14 u 23:26

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević istakao je da je njegov tim pružio maksimum u porazu od Galatasaraja, a kao razlog za takav rezultat izdvojio je kratku klupu, kao i suđenje.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Igrači su u ovim uslovima dali svoj maksimum, pre svega mislim na dužinu klupe. Pokušali smo da treninzima u igru uvedemo Tarensa Kinzija i da on bude na klupi i da zaigra nekoliko minuta ako bude bilo potrebno, ali nije bilo potrebe te vrste. Mnogo bismo više rizikovali nego što bismo dobili. Oni su jako dobro šutirali. Deo toga je bio posledica nedovoljno koncentrisane odbrane, ali je bilo i izgrađenih šuteva gde su demonstrirali kvalitet“, rekao je Vujošević, koji je imao zameri i na suđenje.

“Sudije izazivaju reakcije, potom te reakcije kažnjavaju, a ne sagleda se koliko su te reakcije izazvane“, kratko je objasnio Vujošević.

I na ovom meču, najbolji u timu Partizana bio je Bogdanović sa 23 poena.

“Bogdanović izrasta u velikog igrača i ovo je teret koji mora da iznese. Njemu će biti mnogo lakše kada tu budu bili Kinsi i Aleksandar Pavlović. Najveći problem je što nema dovoljno odmora tokom meča“, istakao je Vujošević, prenosi Beta.

Partizan će u narednom kolu gostovati Real Madridu, u petak 28. februara.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter