0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Ataman: Ivković i Obradović bi “ubili“ Mačvana za onakav šut

Objavljeno: 20.02.14 u 23:50

Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman takođe je naglasio da je produktivnija klupa njegovog tima bila ključ u pobedi nad Partizanom, a pored toga osvrnuo se i na partiju Milana Mačvana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Znamo da je Partizan bio bez važnih igrača. Pobednika je odlučila klupa, naša je bila znatno produktivnija. Kada smo preokrenuli, kontrolisali smo stvari do kraja sureta. Ono što je važno, Henri Domerkant je odugrao bitnu ulogu“, rekao je Ataman, čiji se tim mučio u prvoj četvrtini.

“Nije lako da se igra u ovoj atmosferi. Svaka pobeda na ovom terenu je jako bitna. Moj tim je bio emotivan i nervozan na samom startu. U prvoj četvrtini Partizan je ubacio 13 šuteva iz 15 pokušaja, to je za našu odbranu bio veliki problem, sve dok nismo zaustavili Bogdanovića“, rekao je Ataman, a prenosi Beta.

On se potom osvrnuo na jedan ishitreni šut Milana Mačvana na koji je imao primedbu, ali drugačiju nego što bi to imali srpski treneri Ivković, Obradović ili Pešić.

“Odlučio sam da stavim Mačvana na centra, kako bi raširio odbranu i napravio dobru poziciju saigraču, ali on je posle pet sekundi šutirao iz daljine. Bio sam blag prema njemu. Za takve stvari bi ga Željko Obradović, Dušan Ivković ili Svetislav Pešić ubili“, izjavio je Ataman uz napomenu da obožava i Mačvana i Ercega sa kojima je osvajao titule sa Bešiktašom i Galatasarajem.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter