0
Evropske lige

Mata: Ne odustajemo od četvrte pozicije

Objavljeno: 19.02.14 u 14:41

Vezista i najveće pojačanje Mančester Junajteda Huan Mata ističe da njegov tim još uvek nije odustao od borbe za četvrto mesto na tabeli Premijer ligu koje vodi u Ligu šampiona.

Junajted igra očajno ove sezone, zauzima tek sedmu poziciju sa 11 bodova manje od četvrtoplasiranog Liverpula.

„Naš cilj je da ponovo obezbedimo plasman u Ligu šampiona. To neće biti nimalo lako, jer Liverpul, Arsenal, pa i Totenhem i Everton igraju izuzetno dobro. Ipak, ako je neko sposoban za velika dela, onda je to Junajted. Ako pobedimo dve, tri utakmice u nizu, budimo ponovo pobednički mentalitet i vraćamo se na pravi put. Zato moramo da počnemo da pobeđujemo i da zabeležimo što više trijumfa do kraja sezone“ – rekao je Mata, koji je pohvalio i novog menadžera Dejvida Mojesa.

„Lepo je kada vam menadžer kaže da ste izuzetno važni za tim i da su vaše lopte od izuzetnog značaja u igri. Imam odličan odnos sa njim, a verujem da je prava osoba i van terena“ – zaključio je Mata.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter