0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Lukić: Hoću da se zahvalim Zvezdi jer je pobedila Bilbao, videćemo dokle ćemo dogurati u Evrokupu

Objavljeno: 19.02.14 u 21:50

Trener Nižnjeg Novgoroda, Zoran Lukić, bio je zadovoljan partijom svojih košarkaša u pobedi nad Crvenom zvezdom sa 78:74 u poslednjem kolu druge faze Evrokupa.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Pokazali smo da možemo da ispunjavamo zadatke, imali smo na kraju i nekoliko gluposti, pogotovo Ročestija koji se izvinjavao zbog toga, mogli smo pametnije da odigramo na kraju. Ali Antonov je pogodio dva otvorena šuta, tražio sam da širinom napadamo Zvezdu, da prodorom i faulovima dođemo do penala i kaznimo rivala. Nisu imali pritisak, rasteretio sam ih maksimalno“, rekao je Lukić, a preneo ‘Blic’.

Trener Nižnjeg je zatim dodao:

„Hoću da se zahvalim Zvezdi jer je pobedila Bilbao, ne znam kako bi izgledalo da su tamo izgubili, pa nam je bilo lakše. Nemamo pritisak, videćemo dokle ćemo dogurati u Evrokupu.  Protivnik igra koliko ga suparnik pusti. Momci su odlično ispunili taktičke zadatke, istrpeli smo veliki broj poena Nelsona, ali smo iskontrolisali reket, dozvolili Simonoviću otvorene šuteve, pa mislim da smo odigrali dobro. Zvezda nije uspela da parira i zato je izgubila“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter