0
Košarka

LeBron briljirao u Dalasu, San Antonio može i bez Parkera (VIDEO)

Objavljeno: 19.02.14 u 08:40

Devet mečeva NBA lige odigrano je prethodne večeri, a daleko bolji skor imale su gostujuće ekipe koje su odnele čak šest pobeda.

lebron-dzejms-crno

Blistao je LeBron Džejms koji je sa 42 poena (šut iz igre 16/23), devet skokova i šest asistencija vodio Majami do pobede u Dalasu, a odličnu podršku je iao od strane Krisa Boša koji je dodao 22 poena. U domaćem timu, koji je meč praktično izgubio u poslednjoj deonici, bolji od ostalih bio je Dirk Novicki sa 22 poena, devet skokova i sedam asistencija.

San Antonio je i bez Tonija Parkera u timu uspeo da savlada Kliperse u Stejpls centru pre svega zbog odlične partije rezerviste Petija Milsa koji je ubacio 25 poena, a pored njega odličan je bio i najbolji trojkaš sa nedavno održanog Ol-Stara Marko Belineli koji je postigao 20 poena. Domaćem timu malo su bile odlične partije Blejka Grifina (35 poena) i Džamala Kroforda (25) pošto je potpuno podbacio Kris Pol koji je iz igre šutirao 1/10.

Feniks Sansi su trijumfovali u Denveru, a ekipu je do pobede vodio fantastični Džerald Grin sa 36 poena uz još jednu vrlo dobru partiju Gorana Dragića koji je uz 21 poen imao i 14 asistencija. U domaćem timu je bolji od ostalih bio Ivan Furnije sa 25 poena.

Milvoki Baksi našeg Miroslava Raduljice, koji nije ulazio u igru, seriju poraza su prekinuli protiv Orlanda. Najbolji kod gostiju bio je iskusni Keron Batler sa 21 poenom, a isti učinak u domaćem timu imao je Eron Afalo.

Njujork Niksi nastavljaju u ritmu toplo-hladno pošto su ih savladali i Memfis Grizlisi koji jure mesto u plej-ofu u Zapadnoj konferenciji. Majk Konli je sa 22 poena bio bolji od ostalih u pobedničkom timu, a kod Niksa je isto toliko ubacio Karmelo Entoni (8/22 šut iz igre), dok je poen više postigao Tim Hardevej Junior.

Novu pobedu zabeležila je Indijana, vodeći tim Istoka, Filadelfija je poražena deveti put uzastopno ovog puta od Klivlenda, dok su Toronto i Šarlot došli do gostujućih pobeda u vašingtonu odnosno Detroitu.

Rezultati:
Indijana – Atlanta 108:98
Filadelfija – Klivlend 85:114
Vašington – Toronto 93:103
Detroit – Šarlot 96:108
Memfis – Njujork 98:93
Milvoki – Orlando 104:100
Dalas – Majami 106:117
Denver – Feniks 107:112 posle produžetka
Los Anđeles Klipers – San Antonio 103:113

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter