0
Domaći fudbal

Dobre vesti: Jovanović nema leukemiju

Objavljeno: 19.02.14 u 17:09

Srpski fudbaler Marko Jovanović demantovao je da boluje od leukemije, kako su preneli mediji u Srbiji.

Fudbaler Visle je rekao za sajt poljskog kluba da ima samo jači virus.

„Svaki dan sam sve bolje, obim perikardne tečnosti je značajno msanjen. Rezultati su pozitivni, vratiću se na treninge brže nego što sam mislio“, izjavio je Jovanović.

Nekadašnji fudbaler Partizana zahvalio se svima koji su mu u prethodna 24 časa pružili veliku podršku, među kojima je bio i njegov bivši klub.

„Želeo bih ovim putem da se zahvalim od srca svima za neverovatno veliku i bezuslovnu podršku meni i mojoj porodici tokom prethodna 24 sata. Svim prijateljima, poznanicima, novinarima, ljudima sa internet portala, veliku zahvalnost dugujemo i nikada nećemo zaboraviti. Želim sve da vas obavestim, iako nije istina da sam osećao srčane tegobe i nije se radilo o leukemiji već o drugoj vrsti raka, da je nakon detaljnih pregleda u Bazelu utvrđeno da je u pitanju jak virus. Već za nekoliko dana biću u mogućnosti da krenem sa laganim treninzima. Još jednom, hvala vam dobri ljudi, živeli!, napisao je Jovanović na Fejsbuku.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter