0
Domaći fudbal

Podrška Partizana Marku Jovanoviću

Objavljeno: 19.02.14 u 16:15

Iako još uvek nije definitivno utvrđeno da nekadašnji fudbaler Partizana Marko Jovanović boluje od leukemije, u međuvremenu se pojavila informacija da je u pitanju samo pad imuniteta, klub iz Humske ulice odnosno predsednik Dragan Đurić ponudio je pomoć i podršku bivšem članu srpskog šampiona.

„Ne mogu da pronađem reči kojima bih opisao koliko mi je žao zbog zle sudbine tog sjajnog momka. Nemamo još definitivnu potvrdu njegovog zdravstvenog stanja, a mislim da nije ni potrebno napominjati da na podršku svakog od nas iz Partizana može u svakom trenutku maksimalno da računa“ – rekao je Đurić u izjavi za Novosti.

Snežana Filipović, direktor marketinga Partizana, pojasnila je na koji način će klub pružiti podršku Jovanoviću.

„Nećemo ništa da pričamo konkretno o načinu pomoći, dok se ne utvrdi precizno o čemu se radi. Sigurno je da će, između ostalog, igrači na majicama imati poruku koja nedvosmisleno ukazuje na maksimalnu podršku Jovanoviću u teškim trenucima“ – rekla je Filipovićeva.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter