1
TimeOut

Ronaldinjo se ne napada (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.14 u 18:00

Atletiko Mineiro je u nedelju uveče, u okviru Kupa Libertadores, remizirao sa Kruzeirom 0:0, a Ronaldinjo je u 2014. godini nastavio sa odličnim partijama.

Ronaldinjo

Legendarni Brazilac je po ko zna koji put demonstrirao svoje ogromno umeće sa loptom i impresionirao sve ljubitelje najpopularnijeg sporta na planeti. Koliko su protivnici svesni Ronaldinjovog majstorstva pokazuje i reakcija fudbalera Kruzeira, koji umesto da napadne fudbalera Atletiko Mineira, polako se povlači unazad i beži od lopte.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Ja sam u top naj-lsoijim igracima sa loptom, ali kad je odbrana u pitanju! kolko god protivnik da je dobar, pratis ga(povlaceci se) nema sanse da te prodje, samo moze da doda, a ono glupo pitanje, sta kad stignes do kraja kad nema dalje nazad, on tad nema sta da uradi sa loptom jer je u mrtvom uglu…dal terena ili u odnosu na tebe nebitno…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter