0
Evropske lige

Pelegrini: Mi smo glavni u Mančesteru

Objavljeno: 17.02.14 u 18:45

Trener Mančester Sitija, Manuel Pelegrini, smatra da je njegova ekipa preuzela ulogu gradskog lidera, od ljutog rivala – Junajteda.

Manuel Pelegrini

Pelegrini je ovakav zaljučak doneo na osnovu forme Sitija i Junajteda od starta sezone, ali i istakao da ne treba zaboraviti sve uspehe ‘Crvenih đavola’ u prethodnim godinama.

„Ako bi gledali samo ovu sezonu, mogu sa sigurnošću da kažem da u Mančesteru postoji samo jedan tim – a to smo mi. Ipak, ne možete zanemariti ono što je Junajted radio u godinama za nama. Na namo je da nastavimo da rastemo. „Kada kažem da moramo da nastavimo da rastemo, tu prevashodno mislim na osvajanje trofeja. Ali, ne samo nacionalnih, već i kontinentalnih“, rekao je trener Sitija.

Mančester Siti je trenutno trećeplasirani u Premijer ligi sa 3 boda manje od vodećeg Čelsija, ali i utakmicom manje. Pelegrinijevom timu u utorak predstoji možda i najveći ispit od starta sezone, pošto im u goste stiže Barselona u okviru osmine finala Lige šampiona.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter