0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Nije lako posle šest poraza, kako li je tek posle 12 godina bez titule (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.14 u 19:54

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da nije zadovoljan igrom u pobedi nad Širokim u Jadranskoj ligi, ali nije propustio priliku da ‘pecne’ najvećeg rivala – Crvenu zvezdu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crno-beli su prekinuli niz od šest poraza, a Vujoševića je posebno iznerviralo što se u javnosti podvlačila navodna propast njegove ekipe.

“Ne volim da se podvlačim šest uzastopnih poraza, jer su bili iz raznoraznih razloga, prethodilo je ovom meču, što nije malo i nije lako podneti. Mogu tek da zamislim koliko je tek teško podneti 12 uzastopnih titula. Velika zahvalnost publici, vidim da je bilo oko kupa nekih naslova “Propast Partizana“. Kakva je to propast, vidite da je na utakmicu sa ekipom koja igra dobro dođe pun Pionir. Stvarno veliku zahvalnost dugujemo njima, ne samo sada već svih ovo godina i nadam se svih onih koje predstoje. Naravno voleo bih da su oni još ujedinjeniji, i ne samo što dođu već i do kraja da budu zajedno i da sve problem koje rešavaju da rešavaju u okviru svog kruga, a da kada dođe utakmica da se zajednički i do kraja navija za Partizan“, rekao je Vujošević, koji se potom osvrnuo na igru svog tima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Nisam zadovoljan igrom. Nisam ni očekivao neku fantastičnu igru. Široki je u dobrom momentu u dobroj formi. Kao što sam rekao u Trebinju je osvojio kup BIH i protiv Cedevite su imali utakmicu do poslednje lopte, u poslednjoj četvrtini su vodili sa deset poena. Zna se uloga svakog igrača, oni su bili maksimalno motivisani i rasterećeni što se videlo kroz preciznost šuta koji su imali tokom većeg dela susreta. Odsustvo Kinzija je nešto što ipak mora da se naglasi. Zatim psihološki imperativ da mora da se dobije utakmica, a ona nije prelomljena ni jednog momenta. Neuređenost uloga, bez pravog pleja, četvorke, bez dominantne petice, uz umor i neuigranost dovodi do jedne amorfnosti i nekonkretnosti kada je u pitanju kontranapad. Igrači su pokazali veliku želju, to se vidi kroz skok, koliko smo dominirali u skoku. Stisnuli su se, ima umora, izmešanosti uloga, neuigranosti“, istakao je Vujošević.

On se takođe osvrnuo na igru novajlije Saše Pavlovića, koji je bio najefikasniji u svom timu.

“Sale je imao nekoliko treninga sa nama. On je naravno da u jednom delu doprinos, međutim nije spreman, nije do kraja uklopljen, ali ovakav kakav je jako je značajan za nas i vrlo je pozitivan i kao ličnost. Što posebno želim da naglasim. Sa svim onim pehovima i povredama počeo je problematični period Partizana, nadam se da je smo sada počeli korak po korak da izlazimo iz takvog perioda i da će se igrati bolje. Partizan naravno ima svoje ambicije, uprkos teškoćama, i kontra vetru. Verujem da ćemo na zadovoljstvo naše publike i te ambicije ostvariti“, zaključio je Vujošević, prenosi sajt kluba.


hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter