0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nema kraja Zvezdinim problemima, sad i Jagodina pustila menicu

Objavljeno: 15.02.14 u 08:54

Crvena zvezda je uspela nekako da dobije dozvolu da licencira nove igrače uprkos blokadi računa koju je prouzrokovalo puštanje menice Zorana Stojadinovića i tvrdnje Natanijela Asamoe da mu nisu isplaćena dugovanja, a pored svega toga i Fudbalski klub Jagodina je odlučio da u petak zatraži svoj deo novca.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Pripremili smo pare za izmirenje duga prema svim igračima zbog kojeg smo suspendovani. Međutim, čekali smo da vidimo kako će Zvezdi biti ukinuta suspenzija, jer na račun našeg kluba nije legao ni jedan dinar od strane višestrukog prvaka i pobednika Kupa Srbije. Pustili smo menice i Zvezdin račun je i zbog toga u blokadi na iznos od oko 180.000 evra u dinarskoj protivvrednosti“ – rekao je Životije Jeremić, sportski direktor jagodinskog superligaša za Žurnal.

Ostaje nejasno na koji način su crveno-beli uspeli da uvere Disciplinsku komisiju Fudbalskog saveza Srbije da su izmirili sva dugovanja kada je sve očiglednije da to nije istina.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter