FOTO:STARSPORT
in , ,

Stojadinović napravio novi problem Zvezdi

Bivši sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović u danu kada je trebalo da budu konačno rešeni problemi u vezi sa dugovanjima igračima i kada su crveno-beli mogli da dobiju dozvolu za licenciranje novih igrača odlučio je da pusti menicu koja datira iz 2008. godine čime je zadao novi težak udarac upravi kluba.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kako nezvanično saznaje portal Mondo Stojadinović je blokirao račun kluba aktiviranjem menice vredne 360.000 evra kada su na Marakanu stigli njegovi klijenti Edgar i Vukašin Dević. Poznati fudbalski menadžer je i ranije potraživao taj novac od Crvene zvezde, ali je cela stvar stavljena na led 2012. godine kada je promovisan u sportskog direktora.

Kako se Stojadinović nije na baš lep način oprostio od Crvene zvezde odnosno tokom jeseni je dobio otkaz bilo je i očekivano da će uslediti „slatka osveta“.

Niko iz uprave kluba nije želeo da potvrdi ili negira ovu priču, ali ako u njoj ima istine Zvezda se nalazi u velikom problemu pošto će se sa Stojadinovićem vrlo teško nagoditi kao što je to uspela sa većinom igrača kojima duguje novac.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Nejmar ponovo solo

Radnički podržao Marinovića: Dvostruki aršini KSS