0
Evropske lige

Miha čeka Dekija

Objavljeno: 15.02.14 u 11:39

Uoči gostovanja Sampdorije Romi u meču 24. kola italijanske Serije A trener kluba iz Đenove Siniša Mihajlović ponovio je još jednom da je zvao svog nekadašnjeg saigrača iz Intera i reprezentacije Srbije Dejana Stankovića da mu se pridruži u radu sa ekipom sa Marasija.

stankovic-mihajlovic-kzs

„Želeo sam ga sa sobom i na klupi Srbije, a zvao sam ga i kada sam preuzeo Sampdoriju. On mi je kao mlađi brat, on je kum mojoj, a ja njegovoj deci. Na njemu je konačna odluka, kada odluči da je spreman ja ga čekam raširenih ruku“ – rekao je Mihajlović u izjavi za Korijere delo Sport.

Mladi stručnjak je takođe ponovio da mu je željda jednog dana sedne na klupu Intera gde je već radio kao pomoćnik Roberta Manćinija.

„Mnogo sam naučio od Manćinija- Kada sam mu radio kao pomoćnik ja sam bio zadužen za defanzivu, a on za ofanzivu. naravno da mu želim da sa Galatasarajem eliminiše Čelsi i da konačno osvoji Ligu šampiona pošto sam se uvek šalio sa njim da ja imam trofej, a da je on samo igrao u tom takmičenju“ – objasnio je Miha.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter