0
Evropske lige

Januzaj igra za Kosovo protiv Haitija?

Objavljeno: 15.02.14 u 10:21

Fudbaler Mančester Junajteda Adnan Januzaj mogao bi da zaigra za reprezentaciju takozvanog Kosova u prijateljskoj utakmici protiv Haitija, koja bi trebalo da bude odigrana u martu u južnom delu Kosovske Mitrovice.

Adnan-Januzaj

Ovu vest engleskim medijima potvrdio je generalni sekretar Fudbalskog saveza Kosova Erol Salihu koji je otkrio da su pregovori sa porodicom Januzaj, koja se sa Kosova preslila u Belgiju gde je Adnan i rođen, već počeli i da se kreću u dobrom toku.

Englezi se nadaju da bi Januzaj čak iako zaigra za Kosovo u budućnosti mogao da nosi dres njihove repreezntacije pošto prema pravilima FIFA postoji mogućnost da igrač ukoliko odigra samo jedan meč za ejdnu može u budućnosti da igra za drugu reprezentaciju.

Podsećamo da su za Januzaja zainteresovani i Belgijanci, zatim Turci i Hrvati čije korene vuče, kao i selekcija Albanije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter