0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Utakmica protiv Širokog kvalifikaciona (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.14 u 13:51

Тrener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je u subotu da njegova ekipa više nama prava na kiks i da mora da zabeleži pobedu protiv ekipe Širokog u predstojećem meču Jadranske lige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Sedam kola je do kraja. Ta utakmica je kvalifikaciona, ne možemo sebi više da dozvolimo luksuz. U teškoj smo situaciji, ali izlazimo iz nje. Sada je bolje, ali ne možemo da dozvolimo kiks“ – rekao je Vujošević novinarima u Beogradu, a prenosi agencija Beta.

Partizan u 20. kolu Jadranske lige u nedelju od 17 sati dočekuje ekipu Širokog. Crno-beli u dosadašnjem delu takmičenja imaju 13 pobeda i šest poraza i zauzimaju treće mesto na tabeli regionalnog takmičenja.

„U odnosu na utakmicu u prvom krugu, Široki je promenio i ojačao ekipu. Na spoljnim pozicijama je to dobra ekipa. Novi trener je doneo stabilnost u igri i bolje rezultate. Osvojili su Kup BiH na gostujućem terenu. Utakmice koje nisu dobili igrali su ih otvoreno do samoga kraja. Protivnik je kvalitetan, utakmica je jako važna“ – kazao je Vujošević.

On je dodao da će u meču protiv Širokog debitovati Aleksandar Pavlović, ali i da na terenu ponovo neće biti Tarens Kinsi. Vujošević je iskoristio priliku i da pozove navijače da u što većem broju dođu u halu Pionir kako bi podržali voljeni tim, ali i pozdravili novog igrača u ekipi.

Podsećamo da je Partizan vezao čak šest uzastopnih poraza, tri u Evroligi, dva u Jadranskoj ligi i jedan u kupu, što ni stariji navijači ovog kluba ne pamte da se desilo u prošlosti.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter