0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović: Spremni čekamo ‘proleće’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.02.14 u 17:27

Trener fudbalera Crvene zvezde, Slaviša Stojanović ima dosta razloga za zadovoljstvo zbog rada svojih izabranika tokom priprema u Sloveniji.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U petak 14. februara u kasnim večernjim satima ekspedicija crveno-belih se vraća za Beograd, gde će u narednih sedam dana obaviti završnu „glazuru“ pred nastavak sezone i meč sa Javorom.

U šest odigranih mečeva u Sloveniji, zabeležen je maksimalan učinak, a posebno raduje pristup, zalaganje i efikasnost prvotimaca kluba iz Ljutice Bogdana. U poslednjoj proveri protiv Gorice Crvena zvezda slavila je sa 2:0.

„Privodimo pripreme kraju i dosadašnja ocena učinjenog je više nego pozitivna. Susret protiv Gorice je bio najteži od svih. Naspram sebe smo imali čvrstu ekipu, i oba tima pokazala su visok nivo discipline u igri. Odlučivale su nijanse i naravno da sam srećan zbog pobede. Postigli smo dva gola, i pored toga imali još nekoliko izglednih prilika“, rekao je Stojanović.

Početak prolećne polusezone za crveno-bele zakazan je za 22. februar kada na naš najveći stadion stiže ekipa iz Ivanjice, dužnik iz prvog kola.

„Odigraćemo još utakmicu protiv Smedereva u nedelju 16. februara i nakon toga ostaje nam još nekoliko dana da se dodatno uigramo i poradimo na finesama. Još uvek nisam odredio tim za prvu zvaničnu utakmicu. Imamo dovoljno vremena da stvorimo kompletnu sliku i izaberemo najboljih 11“, naglasio je šef stručnog štaba najtrofejnijeg srpskog kluba.

Tokom prelaznog roka na Marakanu su stigla dva pojačanja na poziciji štopera koja je tokom jesenje polusezone označavana kao najdeficitarnija. Pored Pavićevića odnedavno igrač Crvene zvezde je i Dejan Kelhar od koga Stojanović očekuje da bude od koristi timu u pohodu na prvo mesto.

„Odigrao je solidan meč protiv Gorice. Što je najvažnije pokazao je stabilnost i bio korektan u ispunjavanju svojih zadataka. Očekujem da, kako vreme bude prolazilo, još više podigne nivo svoje igre“, zaključio je Stojanović.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter