0
Evropske lige

Kin: Ferguson je kriv što Junajtedu fali pet, šest igrača

Objavljeno: 14.02.14 u 12:39

Nekadašnji kapiten Mančester Junajteda, Roj Kin, smatra da je Ser Aleks Ferguson glavni krivac što ‘crvenim đavolima’ nedostaje pet ili šest igrača ukoliko žele da se takmiče na najvišem nivou i osvajaju trofeje.

Roj Kin i Aleks Ferguson

Aktuelni šampion Premijer lige ove sezone igra ispod svih očekivanja, trenutno je 7. na tabeli sa čak 15 bodova zaostatka za vodećim Čelsijem i 11 u odnosu na Liverpul, koji je četvrtoplasirani i drži poziciju koja vodi u kvalifikacije u Ligu šampiona.

I dok mnogi za loše rezultate krive novog trenera Dejvida Mojesa, Roj Kin zamera svom bivšem menadžeru Aleksu Fergusonu da je veoma loše odradio nekoliko prelaznih rokova tokom svog mandata.

„Mančester Junajtedu je potrebno pet ili šest igrača ukoliko želi da se bori za trofeje. U poslednjih nekoliko godina su izostali veliki transferi, štedeo se novac i dovođeni su neprovereni igrači. Takva politika je konačno stigla na naplatu ove sezone kada su rezultati ispod svih očekivanja“, rekao je Kin.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter