0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda će ipak moći da registruje igrače

Objavljeno: 13.02.14 u 16:55

Bez obzira na to što je bivši sportski direktor Zoran Stojadinović u četvrtak pustio menicu kako bi ponovo blokirao račun Crvene zvezde klub sa Marakane će ipak moći u petak da licencira nove igrače, saznaje B92 iz izvora bliskog klubu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-beli pored novih igrača Sava Pavićevića, Dejana Kelhara i Saše Cilinšeka, koji bi u petak trebalo da potpiše ugovor, mora da registruje i Darka Lazovića i Đorđa Rakića koji nisu bili licencirani za jesenji deo sezone jer su bili povređeni. Za sada nije poznato kakav model su u Crvenoj zvezdi pronašli odnosno da li su već pre današnjeg Stojadinovićevog manevra postigli određeni sporazum sa Fudbalskim savezom Srbije ili je nešto drugo u pitanju.

Poslednji rok za registraciju igrača je petak, 14. februar. Sledeća kontrola klubova koji imaju dređena dugovanja prema igračima i ostalim članovima kluba biće obavljena 31. marta.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter