0
Evropske lige

Vidić na udaru kritika engleskog ‘Mirora’

Objavljeno: 13.02.14 u 20:57

Zbog odluke na na leto napusti Mančester Junajted, Nemanja Vidić našao se na udaru sportske javnosti u Engleskoj. Novinari “Mirora“ čak idu toliko daleko da savetuju Mojesa da Vidića do kraja sezone skloni iz ekipe.

Nemanja Vidić

Ne smeta njima to što on želi u novi klub, već misle da se njegova odsutnost primećuje na terenu. Greške koje mu se pripisuju su navodno poslednica nazainteresovanosti i nedostatka fokusa, jednostavno čini im se da Nemanja ne daje maksimum na koji su navikli.

Zato pojedini novinari poručuju Mojesu da se više ne oslanja na Vidićev profesionalizam i odanost klubu, a kao kec na desetku došao im je njegov kiks u duelu s Fulamom (2:2). Naravno, nisu zaboravili ni crveni karton u porazu od Čelsija, koji je Nemanja zaradio zbog starta nad Azarom.

Uz konstataciju da su najbolji dani našeg internacionalca u dresu Junajteda davna prošlost, Mojesu savetuju da se osloni na Evansa, Džonsa i Smolinga, a kako će šef struke “crvenih đavola” pa i sam Vidić reagovati na kritike i sugestije Mirora, pokazaće naredne utakmice.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter