0
Evropske lige

Nepopustljivi Miha: Ponovo bih izbacio Ljaljića iz reprezentacije

Objavljeno: 13.02.14 u 14:47

Doskorašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije, trenutno trener Sampdorije, Siniša Mihajlović rekao je da bi ponovio izbacio Adema Ljajića iz nacionalnog tima zbog toga što nije želeo da peva himnu.

ljajic-mihajlovic

„Srbin sam i volim svoju zemlju. Svako ko je osetio rat sazreo je ranije i želeo sam da stvorim duh reprezentacije, a tu nema kompromisa. Uvek sam govorio pohvalno o Ljajiću, jer on to zaslužuje. Ipak, još voli da se zabavlja na terenu, ali jednog dana kada bude odlučniji napraviće još veći korak u karijeri“ – rekao je Mihajlovoć za „Korijere delo Sport“, a prenosi agencija Tanjug.

Srpski trener se dotakao i naredne utakmice u Seriji A, gde njegov tim igra sa drugoplasiranom Romom u okviru 24. kola.

„Rekao sam momcima da igraju našu igru bez obzira na ime rivala. Ako budemo imali takav mentalitet onda ćemo lakše pobeđivati utakmice sa ekipama nama ravnim. Možda će u nedelju protiv Rome biti lakše igrati na kontre, ali ne marim za to i uveren sam da ćemo postići gol. Mislim da je kapiten Rome Frančesko Toti najbolji igrač Italije svih vremena, ispred Bađa i Rivere. Nadam se da će se naći na Svetskom prvenstvu u Brazilu“ – zaključio je Mihajlović.

Utakmica između Rome i Sampdorije igra se u nedelju od 20.45 na rimskom „Olimpiku“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter