0
Domaći fudbal

Ninković: Sledi ono najvažnije, mnogo smo bolji nego jesenas (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.14 u 13:12

Pokazalo se i na meču protiv Gorice koliko je Miloš Ninković bitan igrač u timu Slaviše Stojanovića. O tome možda najbolje svedoči detalj iz drugog poluvremena, kada se jednim potezom popularni Nine oslobodio trojice čuvara na malom prostoru. Potez vredan divljenja najvećih majstora ige na „petoparcu“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

O iskustvu i znanju koje prenosi na mlađe saigrače, izlišno je govoriti. Utisak je da su crveno-beli zaslužili najvišu ocenu za urađeno u pripremnom periodu. Ostvarili su maksimalan učinak u šest odigranih susreta, dva dana pred povratak za Beograd, oružje je položila i Gorica.

„Iskreno, nisam očekivao tako tešku utakmicu. Protiv Kopra nisam bio u timu, tako da ne mogu da govorim o tom meču, međutim, Gorica se pokazala kao veoma kvalitetan rival. Ono što mene raduje nisu rezultati, već igra koja deluje mnogo bolje nego jesenas. Dešavalo mi se dosta puta da na pripremama pobedim sve, a da se sve preokrene kada počne prvenstvo i obrnuto“ – upozorava Ninković u izjavi za zvanični sajt kluba.

O uslovima u kojima su izabranici Slaviše Stojanovića trenirali u protekle tri nedelje Ninković ima samo reči hvale.

„Bilo nam je prelepo. Jeste da smo zbog kiše menjali podlogu, ali utisak je da smo odlično radili. Želja mi je da do nastavka prvenstva svi budemo zdravi. Uskoro nam predstoji ono najvažnije, a to su susreti u šampionatu. Niko nas neće pitati ako ne budemo pobeđivali kako smo igrali na pripremama. Sve je ovo lepo, pobedili smo u svim mečevima na pripremama, ali ponavljam da nas ono najbitnije tek očekuje“ – izričit je Miloš.

On takođe ne želi da ionako veliki pritisak kojem su izloženi on i njegovi saigrači povećava obećanjima o tituli.

„Ne obećavam ništa. Svi u klubu se nadamo najboljem. Kao što sam već rekao, mnogo smo bolji nego jesenas, ali to treba da prikažemo na terenu“ – konstatovao je Miloš Ninković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter