1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ninković pozvao građane da i dalje šalju novac Uni, jer nije prikupljena dovoljna suma!

Objavljeno: 12.02.14 u 23:16

Iako se večeras pojavila inforamcija da je za lečenje dvogodišnje Une Savić fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković uplatio svih 80.000 evra, humanitarna akcija se nastavlja.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ninković je želeo da ostane anoniman, ali je morao da se oglasi u javnosti kako bi ponovo pokrenuo akciju za lečenje Une Savić, pošto nije prikupljna dovoljna količina novca.

“Nikada o ovim stvarima nisam govorio, niti ću govoriti, ali ovaj put moram jer ne želim da se šire neistine. Jesam uplatio novac za malu Unu, ali ne toliko koliko je predstavljeno u javnosti. Ne želim da se zbog neistinitih informacija napravi problem roditeljima i njihovom detetu, jer će ljudi pomisliti da je sav novac za Unino lečenje prikupljen, a to nije tačno“, poručio je Ninković, prenosi Telegraf.

Stric Une Savić, Dušan takođe je potvrdio da nije prikupljen sav novac, a iz porodice poručuju da će sav višak biti uplaćen na drugi humanitarni fond.

Una Savić boluje od od najtežeg oblika leukemije i trenutno je u Frankfurtu gde je očekuje operacija.

 

Dakle, život Une Savić i dalje zavisi od dobre volje građana Srbije i ukoliko želite da pomognete dvogodišnjoj devojčici pošaljite praznu poruku na broj 2205.

hotsport.rs

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter