19
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Miloš Ninković – anonimno lice koje je uplatilo 80.000 evra za Unu Savić!

Objavljeno: 12.02.14 u 19:55

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković donirao je neophodnih 80.000 evra za lečenje dvogodišnje Une Savić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Anonimna osoba koja je dala 80.000 evra za operaciju male Une Savić je upravo fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković.

Podsetimo, ranije danas pojavila se informacija da je jedna poznata ličnost donirala preostalu količinu novca neophodnu za lečenje male Une, a Ninković je uplatio 80.000 evra uz želju da ostane anoniman. On je navodno o svom humanom činu obavestio samo svoju porodicu.

Podsetimo, Unu kroz dve nedelje očekuje transplatacija koštane srži, posle čega sledi višemesečni boravak u karantinu.

hotsport.rs

0
0

19 Komentara

  1. Za donaciju svaka cast,za to je potrebno veliko srce-al ne serite vise o anonimnosti.Bolje da je lepo rekao-„Jeste ja sam dao!“,nego da pravite sprdnju od coveka koji je „anonimno“ predstavljen imenom i prezimenom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Niko do sad od poznatih nije uplatio ceo iznos za bolesnu osobu,srce mi je zaigralo i od sad je on Bog za mene,vredan svakog postovanja i divljenja,nesebican i human,ko nema bolesnika kuci i ne zna koje su to muke,on je imao i nije mogao da zadrzi pare vec da spasi zivot.Bog neka ga nagradi zdravljem,srecom,ljubavlju i njega i njegovu porodicu.A vi sto pisete ruzno o njemu samo pokazujete koliko vrednujete tudji zivot,on je upravo maloj Uni spasio zivot…i ko zna koliko je puta donirao pare,a nase bogate javne licnosti koji daju po malo nek se ugledaju na njega,LJUDINA,COVEK,BOG….

    0
    0
    Odgovori
  3. Poceo sam da pisem svasta, pa sam shvatio da je sve sto sam pisao yaist previse i nepotrebno… Verovatno bih samo dobio pljuvanje…
    Postoji plemenitost, to mi je dovoljno.
    Ucestvovao sam u ovoj akciji koliko sam mogao, da sam mogao vise dao bih i to je to…
    BRAVO Milose, koliko god ti to (ne) znacilo..

    0
    0
    Odgovori
  4. Ocekivao sam da ce tokom dana javiti se dobrotvor koji ce donariti taj neophodni iznos novca i bio sam ubedjen da ce to biti sportista….bravo decko

    0
    0
    Odgovori
  5. Sve je to lepo, al da je hteo ostati anoniman, ne bi se ova vest pojavila, nego kenja o laznoj skromnosti, a u stvari moli boga da se procuje! U svakom slucaju svaka cast!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter