1
Košarka

Marinović kažnjen sa 1.000 evra, Zvezda nešto manje

Objavljeno: 11.02.14 u 16:39

Darko Jovičić, komesar takmičenja, doneo je odluku o kažnjavanju aktera finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća koji su to iz nekoliko razloga zaslužili.

marinovic i brkic

Najbolje su prošli učesnici koji su dobili tehničku grešku pošto su sankcionisani novčanom kaznom od po 11.500 dinara, a najgore se proveo Marko Marinović zbog oštre kritike nakon polufinalnog poraza kragujevačkog radničkog od Crvene zvezde zbog čega će u kasu KSS morati da uplati 115.000 dinara.

Crveno-beli su zbog nedoličnog ponašanja navijača koji su ubacivali tvrde predmete u teren tokom polufinalne i finalne utakmice morati da plate ukupno 92.000 dinara.

Jovičićeve odluke i obrazloženje:

– Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić (polufinale), kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 11.500 dinara zbog dosuđene tehničke greške.

– Igrač Crvene zvezde Marko Simonović (polufinale), kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 11.500 dinara zbog dosuđene tehničke greške

– Igrač Radničkog Dušan Mlađan (polufinale), kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 11.500 dinara zbog dosuđene tehničke greške.

– Crvena zvezda (polufinale) kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 34.500 dinara zbog bacanja na teren tvrdih predmeta.

– Igrač Radničkog Marko Marinović, (polufinale), kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 115.000 dinara zbog narušavanja ugleda takmičenja izjavama na konferenciji za medije.

– Crvena zvezda (finale) kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 57.500 dinara zbog bacanja na teren tvrdih predmeta i nesportskog ponašanja publike.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Mozda gresim ali ovde neko nije normalan ,ali cini mi se da Darko Jovicic izgleda kaznjava po necijim naredjenjima,kakav je ovo cirkus Covic je komentarisao svaku utakmicu svako sudjenje na video bimu prikazivao snimke kritikovao sudije ,ali ipak nije kaznjen ,a zbog komentarisanja toka utakmice Marinovica opalio sa 1.000 evra!!!Da podstetim da je zvezda dobila kaznu od 310 evra zbog ubacivanja predmeta i gadjanja igraca Mege,znaci na derbiju najbolje da gadjamo da se igraci ne izlazu troskovima….Cirkus !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter